Bài Tập Chia Thì Lớp 7

chương trình học giờ đồng hồ Anh lớp 7 vô cùng nhiều mẫu mã với các bài tập về ngữ pháp, vạc âm, trường đoản cú vựng…. Để giúp các em làm bài bác tập tiếng Anh lớp 7 tác dụng hơn, shop chúng tôi gửi tới các em phần đa tài liệu học tập tiếng Anh đến lớp 7. Ở bài viết này Step Up sẽ cung cấp cho những em một trong những bài tập giờ Anh lớp 7 tất cả đáp án vô cùng hữu ích cho những em.Bạn đã xem: bài xích tập chia thì lớp 7

Bài tập anh văn lớp 7


*

Bài nghe giờ Anh lớp 7

Đầu tiên, vào cùng với bài tập nghe giờ Anh lớp 7. Luyện nghe là 1 giữa những kỹ năng rất quan trọng trong câu hỏi học tập môn tiếng Anh nói chung và những em học viên lớp 7 nói riêng. 

1.1. Bài xích tập tiếng Anh lớp 7 unit một trong những phần nghe 1

Link nghe

a) Ba: Hello, Nga.

Bạn đang xem: Bài tập chia thì lớp 7

Nga: Hi, Ba. Nice to see you again.

Ba: Nice lớn see you, too.

Nga: This is our new classmate.

Her name’s Hoa.

Ba: Nice to lớn meet you, Hoa.

Hoa: Nice to meet you, too.

b) Hoa: Good morning. My name’s Hoa.

Nam: Nice khổng lồ meet you, Hoa. My name’s Nam.

Are you a new student?

Hoa: Yes. I’m in class 7A.

Nam: Oh, so am I.

Bài tập anh văn lớp 7


*

1.2. Bài xích tập giờ đồng hồ Anh lớp 7 unit một trong những phần nghe 2

Link nghe

Nga: Good morning, Mr. Tan.

Mr. Tan: Good morning. Nga. How are you?

Nga: I’m very well, thank you. & you?

Mr. Tan: I’m fine, thanks.

Goodbye, See you later.

Nga: Goodbye.

2. Bài xích tập phân tách thì lớp 7

Khi nói đến bài tập giờ Anh lớp 7 chương trình new thì cần thiết không nói tới bài tập chia thì lớp 7 được. Để làm được những bài tập này các em cần nắm rõ kiến thức ngữ pháp tiếng Anh. Vì đây là phần bài bác tập rất đặc biệt và phổ biến, hãy thuộc theo dõi ở dưới đây nhé 

2.1. Bài xích tập về các thì trong giờ đồng hồ Anh 

I (learn) English for seven years now. But last year I (not/ work) hard enough for English, that’s why my marks (not/ be) really that good then. As I (pass/ want) my English exam successfully next year, I (study) harder this term. During my last summer holidays, my parents (send) me on a language course khổng lồ London. It (be) great and I (think) I (learn) a lot. Before I (go) to lớn London, I (not/ enjoy) learning English. But while I (do) the language course, I (meet) lots of young people from all over the world. There I (notice) how important it (be) khổng lồ speak foreign languages nowadays. Now I (have) much more fun learning English than I (have) before the course. At the moment I (revise) English grammar. And I (begin/ already) lớn read the texts in my English textbooks again. I (think) I (do) one unit every week. My exam (be) on 15 May, so there (not/ be) any time lớn be lost. If I (pass) my exams successfully, I (start) an apprenticeship in September. And after my apprenticeship, maybe I (go) back to London to lớn work there for a while. As you (see/ can), I (become) a real London fan hâm mộ already.


*

Vở bài bác tập giờ đồng hồ Anh lớp 7

2. 2. Chọn câu trả lời đúng nhất 

Để làm xuất sắc dạng bài xích tập này chúng ta cần học từ vựng tích cực để có vốn tự vựng vững vàng chắc, từ kia hiểu được nội dung của câu và lựa chọn được câu trả lời đúng.

1. When I last saw him, he ………… in London.

A. Has lived B. Is living C. Was living D. Has been living

2. We ………… Dorothy since last Saturday.

B. Don’t see B. Haven’t seen C. Didn’t see D. Hadn’t seen

3. The train ………… half an hour ago.

A. Has been leaving B. Left C. Has left D. Had left

4. Jack ………… the door.

A. Has just painted B. Paint C. Will have painted D. Painting

5. My sister ………… for you since yesterday.

A. Is looking B. Was looking C. Has been looking D. Looked

6. I ………… Texas State University now.

A.am attending B. Attend

C.was attending D. Attended

7.He has been selling motorbikes ………….

Aten years ago B. Since ten years

C. For ten years ago D. For ten years

8. Christopher Columbus ………… American more than 500 years ago.

A. Discovered B. Has discovered

C. Had discovered D. Had been discovering

9. He fell down when he ………… towards the church.

A. Run B. Runs C. Was running D. Had run

10. We ………… there when our father died.

A. Still lived B. Lived still C. Was still lived D. Was still living

11. They ………… table tennis when their father comes back home.

A. Will play B. Will be playing C. Play D. Would play

A. Will have been working B. Will work

C. Have been working D. Will be working

13. I ………… in the room right now.

Xem thêm: Phim Mới Của Phạm Băng Băng Bị Ném Đá Vì Cảnh Nóng Và Bóp Méo Lịch Sử

A. Am being B. Was being

B. Have been being D. Am

14. I ………… to thành phố new york three times this year.

A. Have been B. Was C. Were D. Had been

15. I’ll come and see you before I ………… for the States.

A. Leave B. Will leave C. Have left D. Shall leave

16. The little girl asked what ………… to lớn her friend.

A.has happened B. Happened

C. Had happened D. Would have been happened

17. John ………… a book when I saw him.

A. Is reading B. Read C. Was reading D. Reading

18. He said he ………… return later.

A. Will B. Would C. Can D. Would be

19.Jack ………… the door.

A. Has just opened B. Open

C. Have opened D. Opening

20. I have been waiting for you ………….

A. Since early morning B. Since 9 a. M

B. For two hours D. All are correct

21. Almost everyone ………… for trang chủ by the time we arrived.

A.leave B. Left C. Leaves D. Had left

22. By the age of 25, he ………… two famous novels.

A. Wrote B. Writes C. Has written D. Had written

23. When her husband was in the army, Mary ………… khổng lồ him twice a week.

A. Was reading B. Wrote C. Was written D. Had written

24. I couldn’t cut the grass because the lawn mower ………… a few days previously.

A. Broke down B. Has been broken

C. Had broken down D. Breaks down

25. I have never played badminton before. This is the first time I ………… lớn play.

A. Try B. Tried C. Have tried D. Am trying

26. Since …………, I have heard nothing from him.

A. He had left B. He left C. He has left D. He was left

27. After I ………… lunch, I looked for my bag.

A. Had B. Had had C. Have has D. Have had

28. By the over of next year, George ………… English for two years.

A. Will have learned B. Will learn

B. Has learned D. Would learn

29. The man got out of the car, ………… round to lớn the back và opened the book.

A. Walking B. Walked C. Walks D. Walk

30.Henry ………… into the restaurant when the writer was having dinner.

A. Was going B. Went C. Has gone D. Did go

31. He will take the dog out for a walk as soon as he ………… dinner.

A. Finish B. Finishes C. Will finish D. Finishing

32.I will be glad if he ………… with us.

A. Had gone B. Did go C. Went D. Goes

33. Ask her to lớn come và see me when she ………… her work.

A. Finish B. Has finished C. Finished D. Finishing

34. Turn off the gas. Don’t you see that the kettle …………?

A. Boil B. Boils C. Is boiling D. Boiled

35. Tom and Mary ………… for Vietnam tomorrow.

A. Leave B. Are leaving C. Leaving D. Are left

36. He always ………… for a walk in the evening.

A. Go B. Is going C. Goes D. Going

37. Her brother ………… in Canada at present.

A. Working B. Works C. Is working D. Work

38.I ………… khổng lồ the same barber since last year.

A. Am going B. Have been going C. Go D. Had gone

39. Her father ………… when she was a small girl.

A. Dies B. Died C. Has died D. Had died

40. Last week, my professor promised that he ………… today.

A. Would come B. Will come C. Comes D. Coming


*

 Bài tập phát âm giờ đồng hồ Anh lớp 7

2.3. Phân tách động từ mang đến đúng

In all the world, there (be) …………….. Only 14 mountains that (reach) …………….. Above 8,000 meters. He sometimes (come) …………….. To lớn see his parents. When I (come) …………….., she (leave) …………….. For Dalat ten minutes ago. My grandfather never (fly) …………….. In an airplane, and he has no intention of ever doing so. We just (decide) …………….. That we (undertake) …………….. The job. He told me that he (take) …………….. A trip to California the following week. I knew that this road (be) …………….. Too narrow. Right now I (attend) …………….. Class. Yesterday at this time I (attend) …………….. Class. Tomorrow I’m going to lớn leave for home. When I (arrive) …………….. At the airport, Mary (wait) …………….. For me. Margaret was born in 1950. By last year, she (live) …………….. On this earth for 55 years. The traffic was very heavy. By the time I (get) …………….. To Mary’s party, everyone already (arrive) …………….. I will graduate in June. I (see) …………….. You in July. By the time I (see) …………….. You, I (graduate) ……………… I (visit) …………….. My uncle’s home regularly when I (be) …………….. A child. That book (be) …………….. On the table for weeks. You (not read) …………….. It yet? David (wash) …………….. His hands. He just (repair) …………….. The TV set. You (be) …………….. Here before? Yes, I (spend) …………….. My holidays here last year. We never (meet) …………….. Him. We don’t know what he (look) …………….. Like. The oto (be) …………….. Ready for him by the time he (come) …………….. Tomorrow. On arriving at trang chủ I (find) …………….. That she just (leave) …………….. A few minutes before. When we (arrive) …………….. In London tonight, it probably (rain) ……………… It (rain) …………….. Hard. We can’t do anything until it (stop) …………….. Last night we (watch) …………….. TV when the power nguồn (fail) ……………… That evening we (stay) …………….. Up to talk about the town where he (live) …………….. For some years. I (sit) …………….. Down for a rest while the shoes (repair) ……………… Half way khổng lồ the office Paul (turn) …………….. Round và (go) …………….. Back home because he (forget) …………….. Lớn turn the gas off. London (change) …………….. A lot since we first (come) …………….. Khổng lồ live here. While we (talk) …………….. On the phone the children (start) …………….. Fighting and (break) …………….. A window He used khổng lồ talk lớn us for hours about all the interesting things he (do) …………….. In his life. You know she (stand) …………….. Looking at that picture for the last twenty minutes. I (spend) …………….. A lot of time travelling since I (get) …………….. This new job. When we (be) …………….. At school we all (study) …………….. Latin. When I (meet) …………….. Him, he (work) …………….. As a waiter for a year. After he (finish) …………….. Breakfast he (sit) …………….. Down khổng lồ write some letters. She (have) ……………..a hard life, but she’s always smiling. I think Jim (be) …………….. Out of town.

Bài tập phạt âm giờ Anh lớp 7


*

2.4. Điền giới từ ưng ý hợp

Lan’ll have a buổi tiệc nhỏ …………………. Friday evening. Would you lượt thích to come ………. My house …………lunch? She takes care …………. Her family. She works ………a local supermarket. My mother works……………the field…………. My father. Does your father work …………. . Hanoi? David is good ………………. . Math. What bởi vì you vị …………. Your không tính phí time? Are you interested …………. . Sports?. There’s a good film …………. . ……… the moment. Thanks ………. . Your letter. I’ll see my mom & dad ……………. . Their farm. We have lớn work hard ………. Trang chủ and……………. School We’ll visit her ………. Christmas. Are you tired …………. . Watching TV? She often brings them …………… school. He works ………. A factory. We always go to Ha Long bay ………. Vacation. Tell me more ………. . Your family. Can you send me a photo ………. . Your family? He goes ………. The city …………his wife. It takes 18 hours to get ………Hanoi ………. Coach. We write ………. Each other twice a week. He is the president …………………. Our club. She spends most ……………the time …………. The couch ………. Front ……. The TV. What bởi you usually vày …………. School? Why don’t you come …………. .? They swap cards ………. Their friends. Will you play a game ……………. . Catch? What vày you bởi ……………. . Recess? They usually have portable CD player ……………. Small earphones. I’ll take part……………. Your club. They read or study …………. The same time. We enjoy all ………………… our classes. …………. School we study many things. …………. . History, we study past & present events………. . Vietnam & ………the world. …………. . Physics, we learn …………how things work. She learns how to use a computer ………. . Her Computer Science class. Newspapers are ………. The racks ……………. The middle. Math books are ……………. . The shelves ………. . The left. The largest library is ………………Washington D. C, the capital ………. The USA. Those books ………. The back …………the libraries are ………English. Now, come và look ……………the kitchen. My uncle is …………. . Work now. Can I see the rest ………the house? She’ll have a buổi tiệc ngọt ………. . Her birthday.

Đáp án bài xích tập tiếng Anh lớp 7

Bài 1: bài tập về những thì

have been learning was not working/ were not want lớn pass/ am going to lớn study sent was/ think/ have learned went/ had not enjoyed was doing/ met noticed have/ had am revising have already begun think/ will bởi vì is/ is not pass/ will start will go can see/ have become

Bài 2: Chọn đáp án đúng

1. C 2. B 3. B 4. A

5. C 6. A 7. D 8. A

9. C 10. A 11. B 12. A

13. D 14. A 15. A 16. C

17. C 18. B 19. A 20. D

21. D 22. D 23. B 24. C

25. C 26. B 27. B 28. A

29. B 30. B 31. B 32. D

33. B 34. C 35. B 36.

C 37. C 38. B 39. B 40. A

Bài 3: phân tách động từ cho đúng

are – reachcomescame – had lefthas never flownhave just decided -would undertakewould takewasam attending – was attendingarrive – will be waitinghad livedGot – had already arrivedwill see – see – will have graduatedvisited – washas been – haven’t you readis washing – has just repairedHave you been – spenthave never met – lookswill have been- comesfound – had just leftarrive – will probably be rainingis raining – stopswere watching – failedstayed – had livedsat – were being repairedturned – went – had forgottenhas changed – camewere talking – started – brokehad donehas been standinghave spent – gotwere – studiedmet – had been workinghad finished – sathashas been

Bài 4: Điền giới từ thích hợp hợp

on lớn – for of in in/ with in at in in on – at for on at – at at of to in on about of to/ with to/ by to of of/ on/ in/ of at in lớn with at with in at of at in/ in/ around in/ about in on/ in on/ on in/ of at/ of/ in at at of on

Trên đó là những share của Step Up về bài tập tiếng Anh lớp 7 gồm đáp án, hy vọng những văn bản về bài bác tập tiếng Anh lớp 7 sẽ giúp chúng ta học tiếng Anh đạt hiệu cùng có nỗ lực để nâng cấp điểm số tiếng Anh cung cấp 2 của mình. 

 Ngoài ra để nắm rõ được kiến thức, cũng như học tốt các kỹ năng tiếng Anh, việc trước tiên là đề xuất học trường đoản cú vựng giờ Anh. Những em hoàn toàn có thể học giỏi từ vựng giờ Anh lớp 7 xuất sắc hơn các em còn hoàn toàn có thể tham khảo cuốn Sách hack Não 1500 cùng với các cách thức học từ vựng kết quả đã nêu ở trên nhé. Chúc những em học tốt!